Din varukorg är tom!

Villkor

Välkommen till webbplatsen matchtröjor.com! matchtröjor.com erbjuda sina tjänster med anteckningar och villkor i detta avtal ("avtalet") anges. Dessutom, om du använder någon tjänst genom matchtröjor.com (t.ex. kundrecensioner), är du begränsad av regler, riktlinjer, regler och villkor som gäller för en sådan tjänst. De är också införlivas detta avtal genom referens.

 

matchtröjor.com förbehåller sig rätten att när som helst på sidan för att ändra villkoren. Resa, surfa eller på annat sätt använda webbplatsen visar att du har kommit överens om att alla villkoren i detta avtal. Läs avtalet noggrant innan du fortsätter.

Användning av webbplatsen:

 

Villkoren i detta avtal i enlighet matchtröjor.com ger dig härmed en begränsad, återkallelig, icke-överförbar och icke-exklusiv licens att besöka och använda webbplatsen för att visa din webbläsare bara för att shoppa för personliga saker på hemsidan och för kommersiellt bruk eller användning på uppdrag av tredje part, bortsett från förskotts uttrycka tillstånd från matchtröjor.com. Varje överträdelse av detta avtal leder till omedelbar återkallelse av licensen för detta avsnitt utan att meddela dig har.

 

Med undantag av ovanstående tillåtna leden kan du använda webbplatsen eller delar av det får inte reproducera, distribuera, visa, sälja, hyra ut, överföra, skapa härledda verk från, översätta, ändra, dekonstruera, disassemblera, dekompilera eller använda den förutom vad som uttryckligen från älskar sport .com accepteras skriftligen.

 

Du kan inte använda den information som finns på webbplatsen är kommersiellt tillgängliga eller på uppdrag av ett annat företag, om det inte är uttryckligen tillåtet enligt matchtröjor.com förväg. matchtröjor.com förbehåller sig rätten att vägra service, avsluta konton och / eller annullera beställningar gottfinnande, beräknat utan begränsning om matchtröjor.com anser att beteendet hos kunderna är olagligt eller skadligt intressen matchtröjor.com är.