Din varukorg är tom!

Sturridge börjar att slå ut Spurs

Hans Premier League mål torka spänner sex månader och 615 minuter av högsta flygning fotboll, men Daniel Sturridge förblir produktiv i EFL Cup, särskilt mot försvagad opposition. Hans etikett för Liverpool står nu på åtta mål i sex matcher i den här tävlingen efter att han slog i båda halvor mot Tottenham, beslutar mötet i Cups sista två runners-up (Liverpool i 2015-16 och Tottenham i 2014-15). Hans excellens hjälpte Jurgen Klopp team bli den första engelska klubb att besegra Tottenham denna säsong. Spurs Fotbollströjor
 
Kanske Spurs kan ta tröst från scoring en första mål i tre matcher, men Sturridge tog Liverpool tally här säsongen till 30 mål på 12 matcher. Han var snabb att hitta nätet. Ett skott av Liverpools Marko Grujic knäppt off Spurs försvararen Kevin Wimmer, och Sturridge reagerade snabbast och med rovdjurs kompetens inom nionde minut. Han var på samma sätt säker när lagkamrater Divock Origi och georginio wijnaldum skickade honom scampering klart att avsluta. Han hade nästan ett Hattrick, men ett skott som avlänkas av försvarare Cameron Carter-Vickers träffade ribban.
 
Sturridge dubbla tillåtna Danny Ings att komma på för sitt första framträdande på Anfield sedan drabbas av en korsbandsskada för ett år sedan, som han nästan garnerad med ett mål. Ings har till stor del begränsad till andra sträng spel, Billig Fotbollströjor, och vissa kan säga att det var synd att en glamour slips blev en högstämd reserv-laget fixtur. De två chefer gjort 21 ändringar. Klopp, till skillnad mot Burton och Derby i tidigare EFL omgångar, tog på ett helt annat XI. Men han kunde göra anspråk på upprättelse i form av seger.
 
Spurs manager Mauricio Pochettino behov av att rotera var mer angelägna med tanke på Tottenhams trångt spelordning. Kanske bara Moussa Sissoko s tre matchers avstängning, givet retroaktivt för armbåga Bournemouths Harry Arter hindrat Pochettino från att göra en full uppsättning av förändringar. Istället Eric Dier var ensam konstant som han lagkapten Spurs för första gången. En annan vanlig, Erik Lamela, kom och vann en straff som Vincent Janssen konverteras. Det var bara hans andra Spurs mål och fortsatte ett tema: Hans första var också en plats spark i EFL Cup. Sturridge Fotbollströjor
 
Janssen började ensam i attacken, medan Sturridge hade en medhjälpare. Klopp bytte från 4-1-4-1 som har fungerat bra hittills en 4-4-2 diamant, vilket gör honom till partner Sturridge och Origi för bara tredje gången. De borde ha kombinerat för ett mål när den belgiska inlägg studsade engelsmannens häl när han missade hans skott. Men för en flygande räddning Spurs målvakt Michel Vorm skulle Origi har hittat nätmaskorna själv. Sturridge och Origi först slog sig ihop i en 6-1 stryk av Southampton, och även om detta var mindre dramatisk, visade de igen att de kan besvära försvar.