Din varukorg är tom!

Var ska Ainsley Maitland-Niles passa på hans återkomst

Arsenal har varit utan Ainsley Maitland-Niles, och de kommer att fortsätta att vara i veckor, men även när han kommer tillbaka, vart passar han?
 
Många Arsenal fans där ute skulle berätta att det inte finns många betalare som de är mer glada än Ainsley Maitland-Niles. Han har mentaliteten hos en veteran men den atleticism som någon, ja, hans ålder.
 
Och med hur upphetsad Unai Emery var att arbeta med Maitland-Niles, efter att den rapporterade "dokumentationen" han tog in om den unge engelsmännen, så var förväntan bara växande.
 
Därför sugde det ordentligt när Maitland-Niles drabbades av en benfraktur bara 35 minuter in i säsongen. Han spelade leftback vid den tiden, med alla andra alternativ ut skadade, vilket strider mot tanken att han äntligen skulle få sitt skott på mittfältet, men sådan är förbannelsen att vara en otroligt begåvad ung man.
 
Nu då skadan slår om halvvägs, då hans återkomst är preliminärt planerad i mitten av slutet av oktober, måste vi börja fråga, var Maitland-Niles kommer att passa när han återvänder. Eftersom det står som det står, börjar klubben hitta sin fot utan honom, och det kan göra det ganska svårt för en ung kille att hitta sin väg, när en ny chef sätter slutligen på att ta tag i.
 
Båda dessa två mittfältare har en roll att spela och det finns ingen anledning att förvänta sig att ett annat namn behövs. Vilket är ett problem när du är Ainsley Maitland-Niles och du är ett annat namn. Ett annat namn som har förtjänat rätten till en viss tid i det mittfältet.
 
Med det sagt, den fullback-plats som han fyllde på är inte heller heller det. Det är självklart att jag hellre skulle Arsenal tröja se att Maitland-Niles sträckte benen mer än Nacho Monreal och gick iväg mot ersättning, men som det står ser jag inte Emery sticka Maitland-Niles där inne när han kommer tillbaka. Men det är bara jag, jag är inte Emery.