Din varukorg är tom!

Simeone säger att jag har speciella egenskaper, säger Atletico,

Portugals internationella är exalterad att jobba med den berömda tränaren på sin nya klubb efter att ha blivit utrådad av beröm från argentinska
 
Gelson Martins uppmanades att gå med i Atletico Madrid efter att Diego Matchtröjor Fotboll Simeone identifierade "speciella egenskaper" som han kan ta med till laget.
 
Portugals internationella undertecknade en femårig affär i förra veckan efter att ha upphävt sitt kontrakt vid krissituationen Sporting CP.
 
Den 23-årige, som officiellt presenterades vid Wanda Metropolitano på tisdag, är glada att komma till jobbet under sin nya chef.
 
"Tränarens budskap var väldigt viktigt för mig och han sa att jag kunde lägga till värde för laget," sa han till journalister. "Alla spelare är mycket bra, men tränaren tror att jag har speciella egenskaper och det är därför jag kom.
 
"Sedan jag anlände har jag jobbat mycket hårt och med kvalitet, och det hjälper mig på det sätt jag spelar, varför jag är mycket glad att jobba med Simeone."
 
Klubbpresident Enrique Cerezo hoppas att Gelson kan bli en "legend" på klubben, precis som landsmän Tiago Mendes och Simao, som haft stor framgång med Atletico under det senaste decenniet.
 
"Vi signerar en fotbollsspelare som trots sin ungdom redan har stor erfarenhet", sa Cerezo.
 
"Här har portugisiska spelare blivit legender och vi är säkra på att du kommer att ge allt för dessa färger köpa Atletico Madrid tröja."