Din varukorg är tom!

Paul Pogba underwhelms, men Man United tar lycklig sen seger i J

TURIN, Italien - Tre tankar från J-stadion som två sena mål gav Man United en 2-1 seger onsdag i Juventus.
 
1. Heroic United Stun Juve med sen fightback
 
Manchester United gjorde klockan tillbaka till 1999 genom att vända nederlaget till seger mot Juventus med en dramatisk sen seger i Turin.
 
Juan Matas 86: e minuts frispark och ett eget Alex Sandros eget mål i sista minuten gav Jose Mourinhos lag en avgörande seger mot de italienska mästarna, vilket kunde se United kvalificera sig för Champions League-utspelningsfasen med en hem seger mot unga pojkar senare i månaden .
 
Nitton år efter att Sir Alex Fergusons Treble-vinnare vunnit ett 2-0-underskott för att vinna 3-2 i Turin, visade Mourinhos män en liknande kampande anda för att vinna detta spel. Det verkade gå förlorat efter att Cristiano Ronaldo, som var tyst vid United för majoriteten av spelet, gjorde sitt avgörande bidrag när han i 65: e minuten volleyade Leonardo Bonuccis långa pass bortom målvakt David De Gea för att registrera sin första Champions League säsongens mål.
 
Målet såg ut att vara tillräckligt för att vinna matchen och säkra topplassen och kvalificeringen för knockout-faserna med två matcher för Massimiliano Allegrias lag. Men Mata tog United-nivå med sin frispark innan Sandro buntade i Ashley Youngs sena svängande set.
 
United hade varit olyckligt att falla bakom Ronaldo mål, och en rubbning skulle ha varit ett rättvist resultat på natten. Ändå med Juve värd Valencia senare i månaden kommer en vinst för italienarna i kombination med en United seger mot Young Boys på Old Trafford att se till att båda klubbarna gör det till 16: a.
 
2. Sanchez säger att han måste spela igenom mitten
 
Alexis Sanchez har varit en stor besvikelse i en Manchester United-skjorta sedan han anlände från Arsenal i januari, med ens inte hans starkaste supporter kunde föreslå något annat. Men ett argument i Chiles internationella försvar är att han inte har fått chansen att spela på sin bästa ställning av Mourinho.
 
Mourinho har konsekvent fastnat med Romelu Lukaku som sin center framåt och väljer istället att använda Sanchez ut bredt, men med Lukaku skadade fick Sanchez sin chans genom mitten mot Juventus och han imponerade. Det visade sig ibland att hans självförtroende fortfarande är lågt: Trots allt gick han in i onsdagens match, vilket bara har skett fyra gånger i 27 skådespel, och hans framträdanden denna säsong har i bästa fall varit sporadiska.
 
Men Sanchez erbjuder helt olika egenskaper till Lukaku, och de var på show i Turin. Lukaku är endimensionell, en klassisk anfallare i den meningen att hans första tanke alltid är att leda till målet. Sanchez är under tiden mer beredd att bedöma sina alternativ, hålla upp bollen och ta med sig lagkamrater. Det var mer av en tråd mellan Uniteds attackerande spelare mot Juve än när Lukaku spelar.
 
Lukaku skada betyder att han är tvivel på söndagens resa till Manchester City, så Sanchez kan få en annan utflykt på Etihad. Han behöver fortfarande skärpa sin träning och intensitet, men om han får speltiden kan Sanchez fortfarande vara den stora spelaren Mourinho väntade honom vara när han skrev honom.
 
3. Pogba saknar tillbaka "hem"
 
Paul Pogba ville verkligen äga scenen tillbaka på sin gamla gräs med United mot Juventus, men han gick bort igen på onsdagskvällen.
 
Efter att ha talat hausstans på premiärnyhetskonferensen om hans form, lycka och Uniteds utsikter att vinna en stor trofé, applåderades Pogba tillbaka till Turin av Juventus-fansen före matchen. Men två år efter att ha lämnat en £ 89 miljoner flytta till United, motiverade Pogba lite för hans avgift eller fick Juve-fansen längta efter sin återkomst.
 
Detta var Pogba på en av hans dåliga dagar. Han misslyckades med att spåra Juventus löpare och han var dålig i besittning. Han borde verkligen ha närmar sig spelet bestämt för att visa sina gamla fans vad de saknade, men han slog helt enkelt upp Juves mittfält av Miralem Pjanic, Sami Khedira och Rodrigo Bentancur.
 
Pogba har talang, det är utan tvekan. Han har vunnit stora heder för klubben och landet och kan vara en spelbytare, men misslyckas för ofta att leverera. Hans sena engagemang i Sandros egna målvinnare för United var inte tillräckligt för att Pogba skulle komma ut.
 
Det är på nätter som dessa som Pogba borde kräva att vara centrum för uppmärksamhet, men han var en del spelare igen.