Din varukorg är tom!

Messi är skillnaden mellan Barcelona och Real Madrid - Luis Mill

De spanska jättarna kolliderar i back-to-back Clasicos i veckan och den tidigare mittfältaren anser att argentinska är den enda faktorn i Blaugrana
Lionel Messi är mannen som representerar den enda skillnaden i kvalitet mellan Barcelona och Real Madrid, säger före detta mittfältare Luis Milla.
 
De två sidorna växlar upp för back-to-back Clasicos i veckan när de möts för det andra laget i semifinalen i Copa del Rey, där de är knutna till 1-1, onsdag och sen i La Liga på lördag .
 
Madrid har vunnit åtta av sina sista 10 matcher i alla tävlingar eftersom de verkar ha återhämtat sig efter de tidiga säsongskampen i kölvattnet av deras tidigare stjärna Cristiano Ronaldos sommarflyttning till Juventus och avföljande coach Julen Lopetegui.
 
Och medan Messi-led Barca har en bekväm ledning på toppen av La Liga, har de dragit fyra och förlorat en av sina sista 10 i alla tävlingar.
 
Men Milla tror att det inte finns några favoriter som går in i sammandrabbningen, men Barcas bästa målare är den största skillnaden mellan de två sidorna.
 
"Jag tror inte att det finns en favorit, även om en sida kommer in i den i bättre form än den andra", berättade Milla, som representerade båda klubbarna, Mål.
 
"Den enda stora skillnaden som jag ser mellan båda lagen är Messi, men de är i allmänhet spel utan favoriter.
 
"Hemmets sidor kan ha en liten fördel på grund av deras fans, men jag ser inte en tydlig favorit. Madrid är under mycket press så du vet inte vad som händer.
 
"Madrid såg bra ut på Camp Nou och Wanda Metropolitano [mot Atletico Madrid] men då började de tvivla. Kanske tänkte de på Clasicos och andra saker som skulle komma. De kanske inte har betalat tillräckligt med uppmärksamhet i matcherna mot Girona och Levante.
 
"Det rätta med Barcelona är Messi, han kan obalansera någon, och Gerard Pique och Marc-Andre ter Stegen spelar på en bra nivå. Fortfarande är det en känsla att båda lagen måste förbättra sig kollektivt om de vill vinna Champions League - Ingen av dem har chans om de inte gör det. "
 
Madrid kommer att leta efter sin egen toppscorer, Karim Benzema, för att göra skillnaden mot sina rivaler. Franskmannen har gjort 20 mål i 40 matcher den här säsongen och Milla tror att han blomstrar på grund av Ronaldo frånvaro.