Din varukorg är tom!

Lille Reveal Barcelona Intressen i Nicolas Pepe Amid Överför Ryk

Barcelonas intresse för Lille vingar Nicolas Pepe har avslöjats av Ligue 1-klubbens president sverige tröja, Gerard Lopez.
 
Frågade om att Barca var angelägna om Elfenbenskustens internationella Pepe, sade Lopez, per RMC Sport: "Det är sant. Det finns några bra klubbar som är intresserade av honom."
 
Lopez uttryckte också hopp Pepe kommer inte att flytta när som helst för tidigt: "Klubbarna kontaktade oss direkt efter sommarmarknaden för att ta reda på vägen framåt. Jag hoppas att han stannar minst en årstid."
 
Barca kommer sannolikt att vara kvar efter Taylor som heter La Ligas jättar "en klubb som regelbundet scoutar den franska första divisionen."
 
Trots detta kan Blaugrana förvänta sig att konkurrera mot den 23-årige Pepe. Intressen är redan bryggning bland framträdande medlemmar av Storbritanniens toppflygning.
 
Arsenal är bland de berörda parterna, per Le10 Sport. Han noterade också hur Telefoot slog Manchester United namn i hatten.
 
Att ha en trio av Europas bästa klubbar på hans fall är en reflektion av Pepes imponerande utveckling i Lille. Barcas tekniska sekreterare, Eric Abidal, anser att utsikterna att signera den begåvade angriparen är "väldigt mycket intressant" per Mundo Deportivo.
 
Det finns ingen tvekan Pepes talanger är spännande köpa Barcelona 18/19. Han har gjort en fantastisk start på säsongen, scoring fyra gånger och ger tre assists i Ligue 1, samtidigt som han hittar nätet i Coupe de France.