Din varukorg är tom!

Juventus värderar € 175m Dublin skuldförteckning

Juventus, turinfotbollsklubben, känd som The Old Lady, har listat 175 miljoner euro av skuld på börsen i Dublin.
Klubben, som alla beror på att spela Atletico Madrid i Champions League på onsdag kväll, på tisdag listat de fem år som inte konvertibler på Irish Stock Exchange, som nu kallas Euro Nästa Dublin. Obligationerna kommer att betala investerare en kupong på 3,375 procent.
Juventus har flyttat till höja skulden efter stänk tungt på spelare under sommaren, inklusive det uppskattade 110 miljoner € köp av Cristiano Ronaldo.
Prospektet för skulden utfärdar detaljer om Juventus finansiella ställning. Det säger att det ökade sin nettoinvestering med 220 miljoner € under sommaren transferfönstret, då det tillbringade därför mer än 100 miljoner € på nya försvarare ,: t.ex. italienska trogen Leonardo Bonucci.
Dokumenten som arkiveras med Euronext Dublin visar således Juventus transaktioner i det senaste vinterns överföringsfönster, som stängdes i slutet av januari.
Den innehåller ekonomiska uppgifter om det föreslagna köpet av Aaron Ramsey från Arsenal, som kostar agenter avgifter miljoner € 3,7, samt överföring av Gonzalo Higuain till Chelsea för ett lån avgift på 18 miljoner €, eller en fullständig buyout för 36 miljoner € ,
Klubben gjorde en förlust på 19 miljoner euro förra året, enligt dokumenten.
Börsen sade vad som var "glad" för att välkomna Juventus. Den irländska börsen anses vara en ledande destination för notering av företagsskulden.