Din varukorg är tom!

Bayern München rally över Sevilla med två borta mål i UCL kvarta

Bayern München gjorde det mesta av flera skivor av lycka att slå Sevilla och satte sig på kurs för Champions League semifinalerna.
 
De tyska jättarna föll bakom en Pablo Sarabia-strejk - Sevilla framåt hade tidigare missat en förgylld öppning - men de slog tillbaka för att vinna en 2-1-win tack vare två massivt avböjda mål.
 
Den första såg Franck Riberys 38: e minuters kors, gick in från Jesus Navas och sedan Thiagois andra hälften huvud hittade baksidan av nätet via Sergio Escudero.
 
Bayern, som steg upp genom kugghjulet efter att ha varit näst bästa för öppningen 45 minuter, kommer nu att tycka om sina chanser att avsluta sakerna i returmötet på Allianz Arena där de har vunnit 21 av sina 22 senaste matcher.
 
De två lagen kom i matchen på baksidan av kontrasterande förmögenheter i helgen.
 
Sevilla ledde 2-0 mot All-conquering Barcelona - obesegrat i La Liga i ett år - med bara två minuter kvar, men var tvungen att slå sig ner, medan Bayern steamrolled arch rivals Borussia Dortmund 6-0 för att ta ett enormt steg mot en annan Bundesliga-titel.
 
Sarabia missade Barca-kollisionen genom upphängning, men han återvände till Sevilla-startlinjen och var i mitten av de två huvudtalarna i den öppna halvtimmen.
 
Den första såg honom på något sätt fortsätta att missa vad som såg ett visst mål i 20: e minuten, sidfotfoten vid 12 meter ut med bara Sven Ulreich att slå.
 
Den 25-årige gjorde ändringar för missen 12 minuter senare, men när han slog Sevilla framåt.
 
Den vänstra foten framåt, som tidigare hade dykat av Ulreich med en långsträcktsansträngning, kom före Juan Bernat vid fjärranläggningen för att styra Escuderos kors innan han slog hem.
 
Bernat överklagade för handboll av Sevilla mannen, men målet stod.
 
Bayerns problem verkade öka snart när de förlorade mittfältets dynamo Arturo Vidal för skada, men inom två minuter efter hans avgång var Bayern nivå - med ersättare James Rodriguez inblandad.
 
En blixtsnabb ratt ner till höger såg bollen mellan Jerome Boateng, Thomas Muller och Rodriguez innan de kom fram till Riberys fötter till vänster om området.
 
Fransmannens kors var avsett att plocka ut Robert Lewandowski i mitten, men det tog en stor avböjning från Navas och, trots Sevilla-målvakten David Sorias bästa försök, gick bollen in i den närmaste posten.
 
Det var tufft på hemmalaget, som än en gång imponerade på den stora Matchställ Fotboll scenen efter att ha slagit Manchester United ut i förra rundan.