Din varukorg är tom!

Bayern München kommer inte att skriva en annan vinge med Kingsle

Bayern München öppnade 2018-19 Bundesliga säsongen på fredag ​​med en seger över Hoffenheim köpa Bayern Munich tröja. Trots de tre punkterna gick inte allt enligt plan för de regeringsmästare. Strax före halvtid lämnade Kingsley Coman planen med en uppenbar allvarlig fotledskada.
 
Den knepiga vingen togs ner av en hänsynslös utmaning från Hoffenheim-försvararen Nico Schulz. Fransmannens vänstra fotled greps under hans markör, och resultatet var förödande.
 
Enligt ett officiellt uttalande från klubben led Coman en ligamenttår i hans fotled, samma skada som höll sin sidolinje för en stor del av förra säsongen. Bayerns VD Karl-Heinz Rummenigge bekräftade också detaljerna i hans spelares skada och förklarade att han måste genomgå operation för att hjälpa till med återhämtningen.
 
Comans skada är ett riktigt slag mot bavarianerna, som förväntade sig stora saker från den unga fransmannen. Han var en av de mest spännande spelare som gick in i den här säsongen och kunde även ha ställts in för en breakout-säsong. Inte bara är denna skada förödande för Comans utbredande karriär, men också för Bayern München.
 
Bavarianerna är nu kvar med endast tre sanna vingers i deras led sverige tröja; Alphonso Davies kan inte gå med i klubben till januari.
 
Trots deras uppenbara brist på äkta vingers kommer Bayern inte att vända sig till överföringsmarknaden för att hitta en inlämning för den skadade Coman, enligt Sport Bild reportern Tobias Altschaffl. Klubben kommer istället att hålla sig till Robben, Ribery, Gnabry och spela andra - Muller, James, Goretzka - som widemen.
 
Lyckligtvis kommer Comans skada rätt i början av säsongen, snarare än mot de senare stegen. Bayerns nuvarande korps av spelare borde vara tillräckligt för att se dem genom de tre månaderna utan fransmannen.