Din varukorg är tom!

Barcelona förutsäger årliga intäkter nära 900 miljoner euro för

Barcelona förutsäger att deras årliga intäkter kommer att ligga nära markeringen på 900 miljoner euro den här säsongen, eftersom de ligger närmare sitt mål att bli den första klubben för att bryta markeringen på 1 miljarder euro.
 
Den katalanska klubben meddelade en rekordinkomst på 708 miljoner euro för 2016-17-säsongen tidigare i år - 13 miljoner euro högre än de hade beräknat vid denna tidpunkt förra året - vilket var en ökning med nästan 88 miljoner euro under föregående årstid.
 
President Josep Maria Bartomeu har sagt att han vill nå 1 miljard euro år 2021 och den prognostiserade ökningen på 189 miljoner euro skulle göra det mycket realistiskt.
 
"Styrelsen har godkänt budgeten för 2017-2018-säsongen", sade talesman Josep Vives på en presskonferens på onsdagen. "Denna budget återspeglar en beräknad rekordinkomst på 897 miljoner euro."
 
Barca s kuponger har ökat den här säsongen med den nya skjortsponsoravtalet med Rakuten.
 
Det japanska företaget tog över från Qatar Airways som klubbens huvudsponsor på sommaren efter att ha kommit överens om en fyraårig överenskommelse som kan vara värd så mycket som 61,5 euro per säsong.
 
Nike, Beko och Gillette är en del andra sponsorer som arbetar med Barca, eftersom klubben ständigt försöker växa sina partners i alla fyra hörn av världen.
 
I den senaste Deloitte Football Money League för 2017, som tog hänsyn till säsongen 2015-16, var Barca andra, bakom Manchester United.
 
Premier League-sidan hade en inkomster på 689 miljoner euro, följt av Barca (620,2 miljoner euro) och Real Madrid (620,1 miljoner euro).