Din varukorg är tom!

Antoine Griezmanns frisättningsklausul att bli utlösad av Barcel

Barcelona kommer att utlösa Atletico Madrid framåt Antoine Griezmanns 120 miljoner euro frisättningsklausul på fredag.
 
De spanska mästarna "avgör de sista detaljerna" och kommer att betala hela beloppet efter att Atletico Madrid vägrade att förhandla, enligt Luis F. Rojo på Marca.
 
Barcelona hoppas kunna få dealen klar snabbt och vill presentera Griezmann på söndag innan klubben börjar träna på säsong på måndag.
 
Griezmann tillkännagav i maj att han skulle lämna Atletico Madrid på sommaren och misslyckades med att gå med i klubben för träning på säsong på söndag.
 
Rojiblancos har påbörjat disciplinära förfaranden mot VM-vinnaren och kunde böja honom för hans no-show, per förmyndarens Sid Lowe.
 
Griezmann är i Ibiza och har "arbetat hårt tillsammans med sin egen personliga tränare" så han är i gott skick för den nya säsongen, enligt Sport David Salinas.
 
Griezmanns flytt till Barcelona kommer att avsluta en långsiktig överföringssaga. Han var nära att gå med i klubben sommaren 2018 men meddelade att han skulle stanna hos Atletico i hans ökända La Decision-dokumentär.
 
Ändå har spekulationerna över ett drag till Barcelona vägrade att gå undan. Atletico, Chief Executive Officer Gil Marin har sagt att han har "känt sedan mars", skulle framsidan gå med i katalanska jättarna, per Movistar (h / t Marca).
 
Griezmann kommer att lägga till Barcelonas attackalternativ Billiga Fotbollströjor Barcelona, vilket ger manager Ernesto Valverde ett potentiellt val huvudvärk med Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Malcom och Philippe Coutinho i truppen.
 
Barcelona hoppas också att Griezmann kan hjälpa klubben att hävda ära i UEFA Champions League efter smärtsamma nederlag till Roma och Liverpool under de senaste två säsongerna.
 
Ändå måste franska framåt vinna över anhängare om han förseglar ett drag till Barcelona. Hans avslag på klubben förra sommaren såg honom booed vid Camp Nou tillbaka i april under Atleticos 2-0-nederlag, per Mark Doyle på Goal.